ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους με θέμα την ιστορία του Θεάτρου Τέχνης, το έργο του ιδρυτή του Καρόλου Κουν, σημαντικά κείμενα της παγκόσμιας κλασικής και σύγχρονης δραματουργίας και πολλά άλλα.

Για μια εναλλακτική λειτουργία των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων.

 


ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΕΦΗΒΟΥΣ 11-16 ΕΤΩΝ:

Τίτλος: «Φέτος τα Χριστούγεννα»

Το Θέατρο Τέχνης σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τη δική σας χριστουγεννιάτικη ιστορία μέσα από έξι διαδικτυακές συναντήσεις. Μία «αλλιώτικη» θεατρική εμπειρία μπορούν να ζήσουν αυτά τα ιδιαίτερα για όλους μας Χριστούγεννα οι μικροί φίλοι του Θεάτρου Τέχνης, καθώς μέσα από την χαρά του παιχνιδιού και της επικοινωνίας, θα γίνουν οι ίδιοι συγγραφείς, ηθοποιοί, μουσικοί και θα αφηγηθούν με το δικό τους τρόπο τη δική τους ιστορία  που θα ανέβει σε ειδικό χριστουγεννιάτικο podcast από το Θέατρο Τέχνης.

Στόχος της δράσης μας είναι τα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το θέατρο αλλά και να εκτονωθούν δημιουργικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, μέσα από πρακτικές που τους βοηθούν να καλλιεργήσουν την εκφραστικότητα και την αυτοπεποίθηση τους.

Διάρκεια εργαστηρίου: Από 28 Νοεμβρίου-13 Δεκεμβρίου

Ημέρες και ώρες: 6 δίωρες συναντήσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή 17.00-19.00

Διδάσκων: Δημήτρης Δεγαΐτης

Κόστος εργαστηρίου: 60 ευρώ

Αν σας ενδιαφέρει να λάβετε μέρος, παρακαλούμε στείλτε έγκαιρα μήνυμα στο draseis@theatro-technis.gr με την ένδειξη «Φέτος τα Χριστούγεννα» -εργαστήριο. 


ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ - ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Τίτλος: «Όσα αισθάνετο η καρδιά: Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2020»

Ένα ψηφιακό εργαστήριο με ιστορίες που θέλει να φωνάξει η καρδιά μας εν μέσω εγκλεισμού. Ιστορίες που μαζί θα επινοήσουμε ή θα αφηγηθούμε, μαζί θα κουβεντιάσουμε και θα επεξεργαστούμε. Στο τέλος του εργαστηρίου θα δώσουμε φωνή στις ιστορίες, ηχογραφώντας τις και ανεβάζοντας αποσπάσματά τους με τον τίτλο «Όσα αισθάνετο

η καρδιά: Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2020», σε ειδικό χριστουγεννιάτικο podcast που θα ανέβει από το Θέατρο Τέχνης.

Τι αισθάνεται η καρδιά σας αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο; Τι θα ήθελε να «φωνάξει»; Τι θα ήθελε να μοιραστεί; Συνδεθείτε μαζί μας και μεταξύ σας και ελάτε να δημιουργήσουμε ένα podcast που θα θυμόμαστε για πάντα.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη καλλιτεχνική εμπειρία.

Διάρκεια εργαστηρίου: 27 Νοεμβρίου-13 Δεκεμβρίου

Ημέρες και ώρες: 6 δίωρες συναντήσεις κάθε Παρασκευή 20.30-22.30 και

Κυριακή 19.30-21.30

Κόστος εργαστηρίου: 110 ευρώ

Διδάσκουσα: Μαριάννα Κάλμπαρη/ Οργάνωση εργαστηρίου: Μαριλένα Μόσχου

Εάν σας ενδιαφέρει να λάβετε μέρος παρακαλούμε στείλτε έγκαιρα μήνυμα και (προαιρετικά) βιογραφικό στο draseis@theatro-technis.gr με την ένδειξη «Όσα αισθάνετο η καρδιά»-εργαστήριο.