ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ

Αγαπάτε το Θέατρο Τέχνης και θέλετε να το στηρίξετε; Σας ευχαριστούμε!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε πώς.

Κάθε βοήθεια, κάθε στήριξη είναι σημαντική για εμάς.

ΓΙΝΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Θέλετε να προσφέρετε την εργασία σας στο Θέατρο Τέχνης; Σας ευχαριστούμε! Είναι ένας σημαντικός τρόπος να το στηρίξετε.
Στείλτε μας εκδήλωση ενδιαφέροντος στο ‘Θέλω να γίνω εθελοντής’ (donation@theatro-technis.gr) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε το πώς.
Προσφέροντας την εργασία σας στο Θέατρο Τέχνης, γίνεστε μέλος των “Φίλων του Θεάτρου Τέχνης” και αποκτάτε τα προνόμια των “Φίλων εθελοντών".


ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Θέλετε να στηρίξετε οικονομικά το Θέατρο Τέχνης; Σας ευχαριστούμε! Κάθε βοήθεια, όσο μικρή κι αν είναι, είναι σημαντική για το Θέατρο Τέχνης.
Στείλτε μας εκδήλωση ενδιαφέροντος στο ‘Θέλω να γίνω υποστηρικτής" (donation@theatro-technis.gr) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Ακόμα και το πιο μικρό ποσό δικαιώνει και ενισχύει την προσπάθειά μας ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή.
Προσφέροντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο Θέατρο Τέχνης, ανώνυμα ή επώνυμα, γίνεστε μέλος των “Φίλων του Θεάτρου Τέχνης” και αποκτάτε τα προνόμια των “Φίλων υποστηρικτών". 


ΓΙΝΕΤΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

Είστε ιδιώτης ή εταιρία που θέλει να στηρίξει ένα συγκεκριμένο κομμάτι της λειτουργίας ή του καλλιτεχνικού και εκπαιδευτικού προγράμματος του Θεάτρου Τέχνης;
Θέλετε να γίνετε χορηγός του ρεπερτορίου, των λειτουργικών εξόδων, του αρχείου, των δράσεων μας;
Σας ευχαριστούμε! Είναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνετε συνοδοιπόροι στο έργο μας ενώ θα γνωρίζετε πού και πώς ακριβώς διατίθεται το ποσό της χορηγίας σας.
Στείλτε μας εκδήλωση ενδιαφέροντος στο ‘Θέλω να γίνω χορηγός" (donation@theatro-technis.gr) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Προσφέροντας τη χορηγία σας στο Θέατρο Τέχνης γίνεστε μέλος των “Φίλων του Θεάτρου Τέχνης” και αποκτάτε τα προνόμια των “Φίλων χορηγών” αλλά και σημαντικά ανταποδοτικά οφέλη.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ιδρύθηκε το 1942 και έχει θέσει ως στόχους του την ανάδειξη και καθιέρωση νέων ελλήνων συγγραφέων, τη δημιουργία «Σχολής» με δικό της «ύφος» για την κατάκτηση της θεατρικής τέχνης, τη γνωριμία και συνεπώς την επικοινωνία του ελληνικού κοινού με τους μεγάλους ξένους κλασικούς και σύγχρονους συγγραφείς, την ερμηνεία του Αρχαίου Δράματος και, από τότε μέχρι σήμερα, υπηρετεί και πραγματώνει αδιάλειπτα τους αρχικούς στόχους του. Έχουμε να κάνουμε όχι απλά με ένα γεγονός αλλά με ένα ιστορικό γεγονός.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ


           

 

Ευχαριστίες

Το Θέατρο Τέχνης ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Ανδρέου, μέλος της εταιρείας του Θεάτρου Τέχνης, για τη χορηγία του στην δημιουργία και λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

Ελληνική Εταιρεία Θεάτρου

: Πεσμαζόγλου 5, 10564 Αθήνα

: 2103222760

: info@theatro-technis.gr