Φέτος τα Χριστούγεννα - Δεκέμβριος 2020

Φέτος τα Χριστούγεννα - Δεκέμβριος 2020:

Ένα podcast με μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες που έγραψαν και αφηγήθηκαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαδίκτυακο εργαστήριο

Φέτος τα Χριστούγεννα!

 
 

 

mikres istories egkleismoi

Το Θεατρο Τεχνης Καρολου Κουν,  παρουσιάζει ένα podcast με μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες που έγραψαν και αφηγήθηκαν όσοι και όσες συμμετείχαν στο διαδίκτυακο εργαστήριο για παιδια και εφήβους "Φέτος τα Χριστούγεννα"!
 

Το Θέατρο Τέχνης σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τη δική σας χριστουγεννιάτικη ιστορία. Μία «αλλιώτικη» θεατρική εμπειρία μπορούν να ζήσουν αυτά τα ιδιαίτερα για όλους μας Χριστούγεννα οι μικροί φίλοι του Θεάτρου Τέχνης, καθώς μέσα από την χαρά του παιχνιδιού και της επικοινωνίας, θα γίνουν οι ίδιοι συγγραφείς, ηθοποιοί, μουσικοί και θα αφηγηθούν με το δικό τους τρόπο τη δική τους ιστορία  που θα ανέβει σε ειδικό χριστουγεννιάτικο podcast από το Θέατρο Τέχνης.

Στόχος της δράσης μας είναι τα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το θέατρο αλλά και να εκτονωθούν δημιουργικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, μέσα από πρακτικές που τους βοηθούν να καλλιεργήσουν την εκφραστικότητα και την αυτοπεποίθηση τους.

 Σ' αυτό το podcast μπορείτε να ακούσετε τις μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες που έγραψαν και αφηγήθηκαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαδίκτυακο εργαστήριο Φέτος τα Χριστούγεννα!