ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - "ΠΗΝΕΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΗΝΕΛΟΠΙΑΔΕΣ"

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

Αναβολή ημερομηνίας έναρξης

 

Πρώτο εργαστήριο: «Πηνελόπες και Πηνελοπιάδες»

 

short stories of entrapmentΜετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων κατά της νέας επέλασης της πανδημίας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η αναστολή λειτουργίας των θεάτρων από την Τρίτη 2 Νοεμβρίου και για ένα μήνα, το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν αποφάσισε να μεταφέρει την ημερομηνία έναρξης του πρώτου εργαστηρίου «Πηνελόπες και Πηνελοπιάδες» που εγκαινιάζει τη νέα δράση ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Παρότι το εργαστήριο αποτελεί ένα νέο είδος εκπαιδευτικής δράσης και όχι παράστασης,και παρότι το τμήμα είναι ολιγομελές και τηρούνται αυστηρά τα μέτρα κατά της διασποράς του Covid-19, θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο να ξεκινήσουμε τις συναντήσεις μας χωρίς τόσο φόβο, αλλά με περισσότερη ασφάλεια -και το ίδιο πάθος! – στις αρχές Δεκεμβρίου.
Η ακριβής νέα ημερομηνία έναρξης θα ανακοινωθεί εντός Νοεμβρίου.
Να σημειωθεί, ότι λόγω μεγάλης ανταπόκρισης, για την οποία σας ευχαριστούμε θερμά, και επειδή το εργαστήριο πρέπει να παραμείνει ολιγομελές, προγραμματίζουμε τη δημιουργία και δεύτερου τμήματος. Κλείστε θέση από τώρα, στέλνοντας e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μέχρι να συναντηθούμε, προφυλάξτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας!