Όσα αισθάνετο η καρδιά: Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2020

Όσα αισθάνετο η καρδιά Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2020:

Ένα podcast με μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες που έγραψαν και αφηγήθηκαν όσοι και όσες συμμετείχαν στο διαδίκτυακο εργαστήριο ενηλίκων

ΟΣΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΟ Η ΚΑΡΔΙΑ!

 
Αφήγηση: Αντιγόνη Γεωργακοπούλου, Τιτίκα Γληνού-Βελέτζα, Γιάννης Γαβρίλης, Σοφία Πουρναρά, Ειρήνη Νικολαΐδου, Φωτεινή Κυριακίδου
 
Μουσική: Θοδωρής Αμπαζής
 
Επεξεργασία: Μαριλένα Μόσχου
 

 

mikres istories egkleismoi

Το Θεατρο Τεχνης Καρολου Κουν,  παρουσιάζει ένα podcast με μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες που έγραψαν και αφηγήθηκαν όσοι και όσες συμμετείχαν στο διαδίκτυακο εργαστήριο ενηλίκων "Όσα αισθάνετο η καρδιά"!
 
Ένα ψηφιακό εργαστήριο με ιστορίες που θέλει να φωνάξει η καρδιά μας εν μέσω εγκλεισμού. Ιστορίες που μαζί θα επινοήσουμε ή θα αφηγηθούμε, μαζί θα κουβεντιάσουμε και θα επεξεργαστούμε. Στο τέλος του εργαστηρίου θα δώσουμε φωνή στις ιστορίες, ηχογραφώντας τις και ανεβάζοντας αποσπάσματά τους με τον τίτλο «Όσα αισθάνετο η καρδιά: Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2020», σε ειδικό χριστουγεννιάτικο podcast που θα ανέβει από το Θέατρο Τέχνης.
 
Τι αισθάνεται η καρδιά σας αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο; Τι θα ήθελε να «φωνάξει»; Τι θα ήθελε να μοιραστεί; Συνδεθείτε μαζί μας και μεταξύ σας και ελάτε να δημιουργήσουμε ένα podcast που θα θυμόμαστε για πάντα.

  
 

 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ιδρύθηκε το 1942 και έχει θέσει ως στόχους του την ανάδειξη και καθιέρωση νέων ελλήνων συγγραφέων, τη δημιουργία «Σχολής» με δικό της «ύφος» για την κατάκτηση της θεατρικής τέχνης, τη γνωριμία και συνεπώς την επικοινωνία του ελληνικού κοινού με τους μεγάλους ξένους κλασικούς και σύγχρονους συγγραφείς, την ερμηνεία του Αρχαίου Δράματος και, από τότε μέχρι σήμερα, υπηρετεί και πραγματώνει αδιάλειπτα τους αρχικούς στόχους του. Έχουμε να κάνουμε όχι απλά με ένα γεγονός αλλά με ένα ιστορικό γεγονός.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ


           

 

Ευχαριστίες

Το Θέατρο Τέχνης ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Ανδρέου, μέλος της εταιρείας του Θεάτρου Τέχνης, για τη χορηγία του στην δημιουργία και λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

Ελληνική Εταιρεία Θεάτρου

: Πεσμαζόγλου 5, 10564 Αθήνα

: 2103222760

: info@theatro-technis.gr