Όσα αισθάνετο η καρδιά: Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2020

Όσα αισθάνετο η καρδιά Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2020:

Ένα podcast με μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες που έγραψαν και αφηγήθηκαν όσοι και όσες συμμετείχαν στο διαδίκτυακο εργαστήριο ενηλίκων

ΟΣΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΟ Η ΚΑΡΔΙΑ!

 
Αφήγηση: Αντιγόνη Γεωργακοπούλου, Τιτίκα Γληνού-Βελέτζα, Γιάννης Γαβρίλης, Σοφία Πουρναρά, Ειρήνη Νικολαΐδου, Φωτεινή Κυριακίδου
 
Μουσική: Θοδωρής Αμπαζής
 
Επεξεργασία: Μαριλένα Μόσχου
 

 

mikres istories egkleismoi

Το Θεατρο Τεχνης Καρολου Κουν,  παρουσιάζει ένα podcast με μικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες που έγραψαν και αφηγήθηκαν όσοι και όσες συμμετείχαν στο διαδίκτυακο εργαστήριο ενηλίκων "Όσα αισθάνετο η καρδιά"!
 
Ένα ψηφιακό εργαστήριο με ιστορίες που θέλει να φωνάξει η καρδιά μας εν μέσω εγκλεισμού. Ιστορίες που μαζί θα επινοήσουμε ή θα αφηγηθούμε, μαζί θα κουβεντιάσουμε και θα επεξεργαστούμε. Στο τέλος του εργαστηρίου θα δώσουμε φωνή στις ιστορίες, ηχογραφώντας τις και ανεβάζοντας αποσπάσματά τους με τον τίτλο «Όσα αισθάνετο η καρδιά: Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2020», σε ειδικό χριστουγεννιάτικο podcast που θα ανέβει από το Θέατρο Τέχνης.
 
Τι αισθάνεται η καρδιά σας αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο; Τι θα ήθελε να «φωνάξει»; Τι θα ήθελε να μοιραστεί; Συνδεθείτε μαζί μας και μεταξύ σας και ελάτε να δημιουργήσουμε ένα podcast που θα θυμόμαστε για πάντα.